Midsommardagen

är snart slut den också, nu går vi mot mörkare tider igen. 😉 Vi hade en stillsam och mysig midsommarafton här hemma igår, jag min man och våra tre barn, de stora bonusbarnen var hemma hos sin mamma. Vi åt en härlig frukost, sen åkte vi upp en sväng till parken så barnen fick dansa lite. Filippa vann en ask choklad och Flisan ett litet lejon. Efter det så åkte vi hem och åt mat, och avslutade kvällen tvärsöver gatan med lite kaffe hos Sanita medan barnen lekte så härligt. Sen hem och mysa lite framför tv:n. Fredrik somnade i soffan medan jag faktiskt tog mig in till sängen 🙂 Idag har också varit en härlig soft dag, dock med lite regn på förmiddagen, men då hann vi vika lite tvätt och diska och så. Nu sitter grabbarna i badet och tjejerna är över hos Edvin. Sen blir det nog lite jordgubbar innan kvällen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.