Sesambröd

LCHF Sesambröd
Antal: ?
Tid: 15 minuter

Det här receptet hittade jag här. Detta tänkte jag prova i morrn, men jag tänker byta ut sesamfrön mot paranötter då jag har en påse med sådana hemma och inga sesamfrön. Vi får väl se hur det blir. Jag lovar att återkomma.

Ingredienser
1 msk fiberhusk
2 dl skalade sesamfrön
1 tsk bakpulver
2 dl riven ost
3 st ägg

Gör så här
Sätt ugnen på 225 grader. Häll alla torra ingredienser + osten i en skål och rör runt med en sked så att det blandar sig ordentligt. Tillsätt alla äggen och rör samman allt till en deg. Ta en långpanna och lägg i ett bakplåtspapper. Häll ut degen på pappret och bred ut den med hjälp av en slickepott så att degen blir jämn. (Degen täcker inte hela pappret utan den blir ca 38X24cm). Grädda den i mitten av ugnen i 8 minuter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.