SEMESTER!!!!

Första dagen på semestern är äntligen här och det blev en relativt bra start på dagen i alla fall. Sovmorgon och en frukost som faktiskt var helt ok. Det blev kokt ägg med smör, en liten bit brieost och några skivor avokado. Men nu är jag hungrig igen. Sitter och funderar på vad det ska bli till lunch. Ikväll så blir det i alla fall oxfilé.

Jessica och Martin var här igår med söta lilla Albin, och det var jättemys! Synd att det bor så långt bort… 🙁 Men vi får njuta av de dagar vi hinner ses för övrigt. 🙂 Det blev sent för alla barnen så det var skönt med sovmorgon faktiskt. Om ett par timmar ska vi in till stan och vaccinera barnen igen, mot TBE. Sen blir det väl lite handling innan kvällen. Nu ska jag sätta mig och kolla i Jessicas lchf-bok som jag fick låna och se om det finns några härliga recept. C sitter alldeles varm i soffan  och somnar nog vilken sekund som helst. Han sitter och myser till bolibompa.

2 thoughts on “SEMESTER!!!!”

  1. Hoppas du kommer få en toppensemester !!! Det är du värd !!

    Kollade lite mer på pastan du nämnde, tydligen tas inte alla kolhydrater upp i kroppen. Ställde lite frågor om det på kolhydrater.ifokus.com också. Fattar det inte till hundra, men de skulle vara ok i alla fall. =)

    Måndag kör jag !!!!!

    *massa kram*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.