Regnet öser ner

Inatt har det regnat massor, och det har fortsatt hela dagen. Tjejerna åkte ju till mormor igår, och i morse vidare till Skara sommarland. Det har öst ner där också och de har fått inhandla stövlar och regnkläder. Jag tycker så synd om dem. De som har sett fram mot det här så länge, och så är det sånt skitväder och 11 grader varmt. 🙁 Stackars barn. Vi får hoppas att det blir bättre väder i morrn.

Jag och Fredrik åkte till Västerås och åt middag i går tillsammans med en vild Cornelis, men gott var det. Sen åkte vi hem och hyrde flm och hade myskväll. Riktigt murrigt väder var det ju. Idag var vi iväg till Vingåker Factory outlet en sväng, innan vi hämtade Wille o Michelle. Det blev lite Lundmyr-grejer. En haklapp till lille C, och så fick han en mössa och raggsockor och så köpte jag en body till Lilla Bebisen.

Nu ska jag fixa en matlista.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.