Lillebror i magen

Lillebror100726-2-4Igår var vi till tittut på Ultraljud, och fick se vår efterlängtade lillebror. Vi fick det alltså bekräftat att det är en liten kille i magen, och han var så söt. Ett par bilder till finns under ”bebisfliken”. Sen åkte vi ut till Heron City och köpte skor och pyjamas till Liten C, och mat. Sen kom Jessica och Martin förbi och grillade lite på kvällen, jättemysigt.

Tjejerna kom hem sent igår kväll runt halv elva tiden så det blev sent i säng. De verkar ha haft det bra i alla fall trots allt regn. Idag var dock alla trötta och sov ända fram till halv tio, Flippen och Michelle vaknade inte förrän halv elva, då undrade Filippa om vi redan var vakna…. =)

2 thoughts on “Lillebror i magen”

  1. Hej vackra du!!

    Grattis en till bebis, vad undebart 🙂 Hoppas allt är bra med er?!
    Startat en ny blogg, dryga jag I know 😉 Ta hand om dig, magen din o såklart resten av familjen <3

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.