God Morgon!

pastramirullarIdag blev det premiärfrukost ute på altan. Pastramirullar med brieost och rödlök, och så tog jag lite räkröra till jättegott. Räkröran kommer jag att skriva upp här ovanför sen om ni vill ha receptet. Nu väntar det sista av tvätten, det blev lite kvar igår, då det inte går allt för snabbt med en 2,5-åring och en halvåring. 😉

Annars så ska det bli riktigt trevligt väder idag, inte för att vi har några planer. Men Filippa är frisk i alla fall, och hon var så glad för då kunde hon ju gå och köpa lördagsgodis… 😉 Felicia däremot införde godisförbud för sig själv i söndags, dock hade hon köpt godis igår när hon var med Fredrik och handlade, men så hade hon kommit på att hon hade godisförbud så då hade hon gett allt till Wille istället. Bra gjort! Jag är så stolt över min stora lilla tjej. 😉 Inte för att hon har varit speciellt rolig nu på morgonen, men det går väl över det också hoppas jag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.