Mors dag idag!

lyxfrukostDet blev liten lyxfrukost här hos familjen Svensson. Vi hade gäster igår, Jonas och Louise och det blev en ganska sen trevlig kväll. Ingen var direkt pigg i morse förutom Lilla Super-Charlie då… Men vi gick upp till ett riktigt ösregn. Jag tyckte synd om min älskade make som skulle iväg till fotbollsplanen och grilla hamburgare, till små hungriga fotbollsspelare. Så jag tänkte jag fick fixa lite kaffe åt honom  då han för ovanlighets skull låg kvar i sängen. Så det blev, kaffe, hallonsmoothie, ostar och oliver till frukost idag, så gott och mättande. Barnen åt ju inte mycket alls av sina smoothies så det som blev över gjorde vi glass av, ska bli spännande att se sen om det blev bra. glasslchf

Men nu skiner solen och livet ser lite roligare ut, Charlie  sover igen, Cornelis tittar på tv och tjejerna är hos Olivia, och jag ska duka undan det sista från frukosten. Sen kanske man ska ta och klä på sig något… Mamma bjuder på mat sen så jag ska göra lite sås till mig också, då hon brukar ha redning i sin. Dock är jag lite osäker på om vi har någon creme fraiche kvar hemma… tror jag tog det sista till frukosten i morse. Men då får det bli ren gräddsås, lite mer jobb, men det funkar. 😉

Ha nu en riktigt härlig dag alla mammor!

älskarmamma

4 thoughts on “Mors dag idag!”

 1. Hejsan hittade dig via en viktblogg ,vad trevligt se flera som kämpar !
  Jag gör denna resa sista gången nu ,,för resten av mitt liv ,,men behöver lite stöd och kollar runt lite i bloggar 🙂
  Hittade din ,,trevlig blogg 🙂
  Kul med lite recept .
  Jag bor också i en lite byhåla :))
  Önskar dig lyckat ill och ser att du redan tagit dig Neråt ;,,Hejja dig !!!
  Kram Jenny

  1. Vad kul att du tittade in. Ja det känns helt ok just, visst har det funnits svackor, men det känns som att det är på väg åt rätt håll nu, ju mer man går ner desto enklare tycker jag att det är att inte äta det jag inte ska. 🙂 Lycka till och välkommen tillbaka. Kram

 2. Hej!
  Nu har jag lagt in recept-förslag på paj i min blogg!!!
  Läser din blogg, men lite slö att kommentera. Våren är ju här och snart sommarvärmen också hoppas jag – då finns det massor att göra därute och tid till datortimmar finns knappt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.