Sommarlov

frukostcollage

HĂ€rligt med sommarlov! 🙂 Felicia Ă€r med Thea till stranden och Filippa har Elina hĂ€r. Wille sitter i soffan och hĂ€nger, Cornelis sover och Charlie ligger i sĂ€ngen och sprattlar, sover inte… 😉

Frukosten blev idag Kaffe med Ă€ggmjölk, en skinkskiva med tonfiskröra och nĂ„gra oliver, sĂ„ gott! Hade ju tĂ€nkt nolla sĂ„ mycket som möjligt, men vi fĂ„r se hur det gĂ„r. Jag blev sĂ„ sugen 😉 Nu kĂ€nner jag mig dock lite hungrig igen sĂ„ jag ska vĂ€l ta och försöka fixa i ordning nĂ„got att Ă€ta hĂ€r sĂ„ smĂ„ningom. Vi har vattenmelon i kylen som jag tĂ€nkte barnen skulle fĂ„ eftersom den snart blir dĂ„lig annars. Sen Ă€r den vĂ€ck ocksĂ„. 😉 MĂ„ste kolla in receptet sen ocksĂ„ dĂ„ jag inte Ă€r van alls att följa nĂ„gra recept. Flisan och jag satt igĂ„r och planerade matlistan och hon tittade i en av mina lchf-böcker och sa vilka matrĂ€tter hon ville prova och jag gjorde matlistan efter den sĂ„ vi fĂ„r vĂ€l se vad som hĂ€nder…  😉

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.