Mysväder

kafferegnIdag är det riktigt mysväder ute, det har regnat sen jag gick upp i morse tror jag. Tänkte jag skulle försöka sova en stund då jag suttit uppe och pluggat ett par nätter här, men Charlie har andra planer för sig… just nu kryper han omkring i sängen helt galen och så lägger han sig på rygg och bara skrattar, så söt! Sen upp igen och hoppa lite på rumpan innan han kryper över sängen igen.

Frukost har vi intagit flera gånger idag, då det blev en tidig morgon som vanligt. Först lite kaffe med smör…  frukost2

Sen gjorde jag en omelettrulle med riven ost, och riven kassler, lite färska tomater från svärmor. Frukost nummer två blev lite mer kaffe och örtkryddad mozzarellaost. Sen till middag blir det kyckling av något slag… 🙂

Det har blivit ont om bloggande den den senaste tiden, men det har varit mycket runt skolan och barnen och maten var kass förra veckan vilket inte inspirerade mig till något alls… Men jag ska försöka gottgöra det. 😉 Jag förstår inte riktigt hur jag ska hinna med mina sociala medier, helt plötsligt så har jag ju ett riktigt liv att leva också, men jag ska försöka kombinera dem så bra som möjligt. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.