Utmaning?

Tacos idag… eller rättare sagt taco-sallad för min del då. Gottigt värre var det. Jag har ju tillåtelse att äta lite mer ”fritt” på helgerna så då brukar jag försöka njuta så mycket som möjligt av alla goda grönsaker, sen försöker jag köra så strikt som möjligt i veckorna. När det funkar så funkar det bra. Så jag tänkte försöka fortsätta så. Jag har tänkt göra upp ett schema nu, fram till jul. Det ska fasen inte vara omöjligt. Jag har halkat fram och tillbaka i flera år nu, nu får det fasen räcka! Jag tänker utmana mig själv. Jag har som omron511mål att nå mitt nästa delmål till nyår. Är ni på? Vågar ni anta utmaningen???

Jag skulle dock behöva införskaffa en våg för att se vad som händer 😉 Den här till höger vill jag ha… ska se vad jag kan hitta för priser. 😉 Sen blir det nog snart sängen tror jag, känner mig sliten idag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *