Problem

Min jeanskjol har blivit för stor!!! Jag älskar den! Och vill verkligen ha den kvar ju! men samtidigt så är jag ju glad att det faktiskt börjar kännas på kläderna också. I morrn är det vägning igen, och tjuvvägningen i morse kändes bra, men jag ropar inte hej än, det kan hända mycket på ett dygn. 😉 men jag hoppas på det bästa! 🙂 det går fortfarande riktigt bra med maten. Det känns så himla skönt. Det är nog första gången någonsin som jag klarat mig så här länge. Men jag tar fortfarande en dag i taget, men det är inte längre jobbigt. Det har det väl iof aldrig varit för kg har sett till att alltid ha en back-up plan när det gäller maten. Jag är numer sällan hungrig och blir mätt på väldigt lite så det räcker med bara lite om jag känner att det krisar. En kaffe med lite grädde ex. Jätteskönt!

Nu har jag precis kommit hem efter en tentaskrivning så jag är helt slut. Ska invänta tjejerna och sen möta upp Fredrik och grabbarna vid dagis. Sen blir det en snabbis in till ostaffären och biltankning. Jag ska ner till Nyköping i morrn och då vill jag gärna ha den tankad och klar 😉 Nu ska jag se vad det blir till middag, har inte riktigt planerat det än…

2 thoughts on “Problem”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.