Veckans Vikt

God Morgon!

Idag skulle vi visst upp tidigt enligt Charlie, han har hållit på sen halv fem ungefär och sitter bara och låter… Men nu är vi uppe i alla fall och jag ska försöka göra mig klar utan allt för mycket gnäll, sen är det bara dagis och så Nyköping.

Vägningen är avklarad och det blev ett underbart minus på 1,7 kg den här veckan, så härligt. Så nu har jag nått mitt andra delmål, vilket var målet till nyårsafton, så vi kör väl på, eller? Hela 6 veckor utan återfall idag och det känns så himla bra! Tror det är rekord faktiskt. 😉 Ha en härlig fredag nu alla, själv blir det nog ganska lång, men avslutas med lite tapaskalas ikväll för min nyblivne 3-åring. Riktigt längtar! 😉

2 thoughts on “Veckans Vikt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.