Julbord?

Tänk hela 6 veckor har jag klarat mig och det känns bara enklare och enklare. Jag kan dock tänka mig att julen blir en prövning, men jag ska göra mitt bästa i alla fall, det är jag skyldig mig själv. Sitter här och julplanerar lite. Eftersom jag går i skolan ända fram till julafton så känner jag att det krävs lite planering. Julskinkan, och revbenspjällen är dock redan inköpta. I morrn blir det köttbullstillverkning och lite julgodis… Sen är det bara resten kvar. 😉

Julen 2011

 • Julskinka
 • Köttbullar
 • Revbenspjäll
 • lax
 • prinskorv
 • Jansson vanlig
 • Jansson lchf
 • sill
 • ostbollar
 • rödkål
 • rödbetssallad
 • sillsallad
 • salami
 • ägghalvor
 • ostar
 • smör
 • bröd
 • frökex
 • potatis

Har jag glömt något? Vad har ni på ert julbord????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.