Första dagen

av 8 på min första praktik avklarad… och det gick jättebra! Har en helt underbar handledare… Men oj vad mycket det är att ta in. Dock så är jag väldigt frusen just nu och tänkte ta och krypa ner i sängen och titta på film… Fredrik sitter framför brasan och läser. Första snön har även kommit så smått, men den ligger väl förmodligen inte kvar speciellt länge… det återstår dock att se… Nu ska jag ta och göra lite kväller. Det är en ny dag i morrn… upp i ottan är vad som gäller… Natti natt!

2 thoughts on “Första dagen”

    1. Ja det är verkligen jätteroligt! Jag har verkligen valt rätt utbildning den här gången… 🙂 Ja vi får hoppas att snön får ligga fram till jul, det mysigare då. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.