Idag var det vägdags

champagne, bilden hämtad från http://yorkchef.files.wordpress.com/2011/05/champagne.jpgIdag var det invägning igen. Ingen rolig grej alls, men det är som det är och det är inget jag kan göra något åt. +4kg 🙁 Men, fett-% hade faktiskt minskat så om jag sköter mig ordentligt nu så borde pluset var borta snart… Jag hoppas i all fall på det. I morrn är det sista dagen på det här året, och nästa år ska fasen bli mitt! 😉

Maten idag blev en himla god kycklinggryta med paprika och purjolök, det blev till och med två matlådor över, perfekt till frysen. 🙂 I morrn får vi gäster och då vankas det räksoppa till förrätt tror jag, sen blir det helstekt fläskfilé som jag skrev tidigare till huvudrätt och pannacotta till efterrätt. Sen brukar vi alltid mumsa lite efter tolvslaget, men jag vet inte riktigt vad det blir i år… har ni något förslag som inte kräver så mycket???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.