Fläskfilésoppa

fläskfilésoppÄntligen fredag kväll och bara jag och sönerna hemma. Tjejerna är på disco, och maken iväg för att hämta dem. Wille är på gårn. Men det är ganska mysigt. Charlie har precis somnat och Cornelis sitter och spelar på min telefon.

Det är jättebra med matlista för veckan. Tyvärr så har vi inte lyckats äta en enda måltid efter den, men det gör ju inget. i vilket fall som helst så har vi precis ätit en jättegod fläskfilésoppa/gryta… Vi hade ju fläskfilé över sen i förrgår så jag skar dem i bitar och slängde ner i en kastrull tillsammans med grädde, massor av purjolök, röd och grön paprika hackad igrova bitar, som fick koka ihop, i med creme fraiche och lite Ajvar Relish, svartpeppar och buljong… Så himla gott! Till det så åt vi Parmesanchips.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.