Middag?

Här var det tänkt att det skulle bli kycklingfilé till middag, men så blev det inte riktigt. Varken jag eller Fredrik var hungriga och barnen skulle absolut ha köttbullar istället. Så min älskade 7-åring plockade fram köttbullarna och brassade på dem, och så gjorde jag lite stuvad vitkål till som ingen ville ha. 😉 Flisan tyckte i alla fall att köttbullarna var jättegoda, och tyckte jag skulle göra likadana nästa gång, för de var så knapriga och goda, så hon blev lite förvånad när hon fick tacka lillasyster istället 😉 Grabbarna ville dock ha kalla köttbullar, så middagen blev kalla och varma köttbullar utan stuvad vitkål… Själv så tänkte jag nog ta mig ett frökex sen eller två och en kopp te, men först ska jag få barnen i säng, en är klar så det är bara tre kvar… Sen måste jag hitta något roligt som jag kan göra av kycklingen. Förslag???? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.