Redan söndag!

Helgerna går på tok för fort för att det ska vara bra. I fredags var jag och tjejerna och badade, det blev väl inte mycket till motion, men det blev i alla fall 36 längder, vilket är 600 meter simnining så lite i alla fall. Och skönt var det. Igår blev det inte mycket gjort heller. Filippa skulle till Isabell på kalas, sen skulle hon sova kvar där, så henne har jag inte sett på ett tag… Vi andra tittade på mello och jag tror att Flisan tyckte det var lite mysigt i alla fall. Nu har jag precis slängt in lite scones i ugnen som Flisan har gjort, så de ska få lite frukost snart. Fredrik är ute och går och Filippa är kvar hos Isabell. Jag skulle behöva plugga, men det vet jag inte om jag orkar för jag har inte sovit många timmar alls i natt så vi får väl se hur det går med den saken… Suck

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.