En liiiten svacka

gamlatågbronSom jag tänkt ta mig upp ur i morrn… Tänker inte ens bry mig om det mer faktiskt.

I morrn är det dags att ge sig ut på fem veckors LIA igen. Jag vet inte riktigt hur det blir med maten dock. Jag har så svårt att äta tidigt på morgonen, men behöver ju få något i mig… Samtidigt som jag sällan är hungrig till lunch. Men om jag äter något innan jag åker… Eller jag kanske ska ta mig en kaffe med äggmjölk eller dyligt, så står jag mig nog till halv tre när jag slutar… Då kan jag ju fylla på med lite innan jag åker hem och tränar… Så får det bli. Då måste jag alltså ge mig ut i köket och fixa äggmjölk, för det hinner jag inte i morrn… eller det kanske jag gör? Vill inte dra igång massa maskiner nu när alla sover… Jag tar fram smöret så det är mjukt i alla fall, då behöver jag inte smälta det. 😉 Då går det relativt snabbt ändå.

De här fem veckorna tänkte jag försöka strikta till mig igen. Det behövs. Så får det bli. Sen har jag tänkt att jag ska försöka träna måndag, onsdag, fredag, söndag. Fredag kanske byts ut mot lite simning. Och passet på söndagen byts nog ut mot en promenad fram och tillbaka till kyrkan nästa söndag, då tjejerna ska sjunga. Det kändes riktigt bra sist. Idag blev det dock en 5 km, dock ej så mycket löpning för det gick väldigt tungt… Benen ville inte alls, men det får vi jobba på… Nu ska jag krypa ner i sängen och sova… Natti, natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.