Ingen träning

eskilstunagryningFörsta dagen på LIA:n avklarad. Det blir nog bra tror jag. Man är ju alltid lite nervös första dagen. Idag var jag på HIA och i morrn ska jag upp på dialysen. Det är kul att se en sida av sjukvården som man annars inte gör. BVC är ju egentligen den enda erfarenheten jag har, förutom en och annan tripp till barnkliniken.

Jag skulle egentligen ha tränat ikväll, men jag orkar fasen inte. Har ju dock fått en promenad fram och tillbaka till sjukhuset på ca 5 km, så det är ju alltid något. När jag precis anlänt till MSE i morse så hade jag fått ett meddelande på telefonsvararen från dagis. Han behövde till doktorn och plåstras om. Så Fredrik tog killarna med sig hem till sina föräldrar eftersom jag hade bilen, så farfar skjutsade in dem till vårdcentralen, och Charlie fick lite lim i skallen… Stackar lilleman. Men nu snarkar både han och Cornelis gott. Jag ska försöka få in tjejerna i duschen. Men tänkte hoppa in själv först, så de inte snor allt varmvatten. De har varit på truppgympan och är nu ute och hoppar studsmatta så det är bättre de kommer in och duschar innan sängen.

Fredrik stack till affären för att handla lite mat till djuren, så jag ska ta och dricka lite vatten. Eller ganska mycket faktiskt och sen hoppa in i duschen… Det är en dag i morrn också 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.