TÄVLING

beachandmotionHar ni varit inne på beachandmotions sida än? Om inte gör det nu, för nu har ni chansen att vinna ett presentkort värt 500:- från dem. Det finns precis hur mycket grejer som helst att välja på, kläder, vattenflaskor, solglasögon, cykelhjälmar eller våtdräkter, vad är just du sugen på? Det enda ni behöver göra är att gå in och titta efter vad ni vill ha och motivera varför just ni ska vinna. Berätta i en kommentar under detta blogginlägg.

Ni har fram till Söndag på er, vinnaren kommer att kontaktas av mig efter midsommarhelgen.

LYCKA TILL!!

P.S Chanserna ökar inte för att ni gillar min sida, men det är kul om ni gör det. 😉 D.S

6 thoughts on “TÄVLING”

 1. Jag tycker att jag ska vinna för att för 6 månader sedan så var jag begränsad av att alltid ha med mina mediciner mot astma och bronkit vid promenader till och med.
  Men med LCHF så är jag medicinfri! OCH jag kan springa tills benen säger ifrån – inte andningen så som det varit de senaste 15 åren.
  Så nu vill jag vara snygg i löpspåren oxå så därför har jag valt att försöka vinna ett linne som sticker ut! 🙂
  http://www.snowandmotion.se/vinter/produkter/traning/casall-darting-boxback-star-gazer-w?grp=1140975

 2. Mitt motiv till vinst är önskan om ökad rörelse,
  Som är så svårt att få till med en tung, skadad och sjuk kropp.
  Men det finns ett sätt sim fungerar. Cykling. Som är skonsamt. För lederna. För tyngden.
  Till det önskar jag mig hett en rejäl, bra, säker och snygg hjälm. Det skulle underlätta, och motivera, cykelrörelsen.
  Tack för mig 🙂

 3. Å jag hade behövt nya träningsbrallor, Röhnisch Olivia Capri Zip Tights Fuchsia W, så snygga!
  Drog på mig mina vanliga i mitten av denna graviditet , och hm de råka spricka liiite i sömmen ;). Aja, nu är snart bebisen här och jag kommer ha många kilo att jobba bort! Så lite nya snygg träningskläder hade ju gjort de lite roligare iaf!
  🙂

 4. Jag behöver vinna ett par nya solglasögon så att jag kan vara snygg i sommar när jag är ute o joggar!! Och på beachen. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.