Slut på denna vecka också

Helgen har bara runnit iväg. Trots att vi egentligen inte har gjort något alls… Igår var vi till Eskilstuna en sväng, medan tjejerna och Cornelis var med mormor och morfar på kusinkalas i Linköping. Nu har Fredrik precis varit och lämnat Wille och hämtat en garderob som vi har försökt bära in, men jag är så fruktansvärt klen… Middagen idag bestod av fläskfilé och vispat vitlökssmör och stekt lök. Så underbart gott! Det låter lite småtråkigt men, mumsigt värre var det. Prova vet jag. 😉 Har dessutom en rostbiff i ugnen. Tänkte göra en pullad gris, men hittade ingen så jag provar med en rostbiff. Vi får väl se om den är stenhård sen… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.