Välkomna!

Så kul med alla nya stjärnor här… tyvärr så har jag något att erkänna… åt precis en skiva vitt rostat bröd med smör och ost… och ja det var gott, inte riktigt så gott som jag trodde att det skulle vara dock. Det var så mycket sötare än vad jag mindes det… Men det var GOTT och ja det var brist på mat. Nyss hemkommen efter en minst sagt rörig kväll. Efter att ha involverat barnens både mor och farföräldrar så lyckades jag i alla fall höra och se en skymt av min älskade Felicia som Lucia, och Flippen som tärna. Charlie gjorde ju givetvis allt för att hålla låda och han lyckades gaska bra. Men nu har även maken min kommit hem och håller på och nattar killarna. Själv så ska jag ta tag i glosorna som inte låter vännta på sig… Det kommer inte gå bra i morrn, men jag orkar fasen inte hålla på…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.