Mindre bra

kycklingpakinamatdag idag. Det blev två ägg och en proteinshake med cocosa till frukost, kaffe i skolan och så kinamat till lunch, kyckling med blandade grönsaker, men jag lät de andra äta av riset ensamma. Dock firade jag att tentan var avklarad med glass som efterrätt :/ Sen blev det nu ett par skivor falukorv med senap i brist på annat då vi var sena hem och mat lyste med sin frånvaro. Jag ska dock försöka få in ett par grisar i ugnen, men jag tror jag väntar till lite senare så att de kan stå över natten, då har jag matlåda till i morrn i alla fall. Till det blir det nog lite grönsaker i form av lök och nån körsbärstomat tror jag för det är vad som finns hemma. Sen måste jag planera, det är så drygt när man inte har tillgång till bil och kan handla som man vill… Jag hoppas vi får igång vår bil snart, för det här är jobbigt!

2 thoughts on “Mindre bra”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.