Lördagspromenad

rastarbarnJag har ju sedan länge bestämt mig för att jag skulle ta mig en promenad idag och det blev det om än inte riktigt som jag tänkt mig från början. Fredrik och pappa mekar bil vilket innebär att jag blev tvungen att ta med mig killarna. Filippa och hennes kompis följde också med. Så det blev en promenad med pulka och en grinig Flipp som var trött… Men vi kom i alla fall ut och det är bättre än ingenting. Jag fick dessutom prova mina nya vinterträningsskor en liten längre strecka och de funkar fint… 🙂 När vi kom hem, blev det lite varm choklad på min sockerfria mörka jag hade kvar till barnen och till det saffransbullar. Själv så tog jag mig ett par skivor chilisalami och tänkte försöka få killarna i säng en stund. För det behövs verkligen…

2 thoughts on “Lördagspromenad”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.