Veckans resultat

vågVar en besvikelse, +1,1, och jag som har skött mig i hela 4 veckor utan fusk. Det känns så jäkla frustrerande… Men det är väl bara att köra vidare. Jag ska planera in maten här nu för nästa vecka så får vi se hur det blir. Det kan ju inte bli sämre, sen skulle jag behöva komma igång med träningen… Det blev ju bara två promenader den här veckan. Det har ju varit så satans kallt så jag fryser hela tiden och har absolut ingen lust till att gå ut. Men det kan bara bli bättre, även om det skulle vara kallt ett tag till så kan vi ju hoppas på att det inte är -20 som det har varit ett par dagar nu…

Nu är det dags att fixa en matlista, inspiration tack! Vad äter ni ikväll?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.