I väntans tider

Just nu sitter jag och väntar på att jag ska åka och hämta min kompis Sara från tåget. Träningsvärken känns skapligt och just nu funderar jag på hur fasen jag ska ta mig ner för trappen, men det är väl som de säger… Ner kommer man alltid. 😉 Annars så har helgen varit bra. Jag har bara myst med familjen, fick dock avsluta den med tjafs med tjejerna, men nu hoppas jag att de snart sover. De har i alla fall gått och lagt sig. De slipper ju upp tidigt i morrn då de har påsklov. Själv ska jag iväg och jobba som vanligt. Min vecka att hämta killarna är det också vilket innebär att jag inte behöver hämta lämna dem i morgon bitti, vilket är skönt. Jag hade en tanke att försöka ta mig till gymmet i morrn men vi får väl se vad jag orkar, just nu är jag väldigt trött, sen har jag faktiskt någon form av förkylning i kroppen… men vi får se. Det skulle vara skönt att komma igång igen på riktigt. Speciellt nu när det går så bra med maten. Tror faktiskt jag är inne på rekord, utan fusk, så jag tänkte jag ska försöka hålla i det den här gången…

Men jag är lite hungrig och funderar på om jag ska gå och äta något… Däremot så är jag inte så sugen på något så jag kanske ska nöja mig med lite vatten… Ska kolla kylen och se vad som finns. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.