Söndag

Då var snart den här helgen slut också. Jag har inte fått något pluggat som vanligt…. I morrn är det dock dags för lite skola igen. Ska bli mysigt att träffa kompisarna där. Men det ska bli riktigt skönt när den är över och man kan ägna sig helt åt jobbet.

Har precis druckit lite te och ätit en äggmacka på fröknäcke. Det blev ett extra ägg också men nu är jag nöjd. Har varit så sugen i helgen, på allt och inget. Jag smakade dock lite blodpudding och liiite lingonsylt. 🙁 Och det var SÅ gott! Det är inget jag direkt brukar äta i vanliga fall, men nu hade jag kunnat äta massor! Men det gjorde jag inte som tur var. Nu ska jag sätta mig och göra en matlista för veckan så det är planerat i alla fall. 🙂

20130407-184910.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.