Nu kan jag berätta!

20130813-202659.jpgLunchen idag var bland det godaste jag ätit på riktigt länge! Ni måste prova den. Receptet på räksalladen hittar ni här. Jag drog faktikt till gymmet direkt efter jobbet idag. Men det var riktigt segt. Jag var i alla fall där. Middagen blev kebabsallad utan sallad. Det var gott det också och det blir det även i matlådan i morrn.

Nu har jag pysslat om min make som lyckades bränna sig på ett värmeelement på jobbet, har jag tur så kommer tjejerna in snart också. Tycker att det är hög tid. De är ute och leker burken med grannarna. Själv ska jag ta och krypa ner i sängen. Dock tänker jag ta en timmes sovmorgon i morrn då vi varit så tidiga. I morse fick vi dessutom vänta innan vi kunde åka haha. Jag behöver ju inte gå nu som jag gjorde i våras, utan kan ta bilen på en gång då vi har en som funkar. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.