God natt…

Drar mig tillbaka nu. Snart dags att gå upp igen. Har precis gjort nya Ketobollar med proteinpulver i, inte jättegoda precis som planerat, men helt ok när man behöver fylla på lite. Vilket man gör ibland 🙂 vilodag idag, men i morrn är det tänkt att jag ska ut en sväng. Tog en runda igår men fasen vilken dålig kondis jag har!!! Skam den som ger sig dock. Jag har ju lite att jobba på så jag tänkte försöka komma ut regelbundet. Det har ju trots allt varit sämre. Så jag kör på. Det är skönt att snön är borta igen tycker jag. Har tänkt försöka köra varannan dag ungefär. Måste få in styrka i mitt program också, men det kommer hoppas jag.

God natt på er mina söta ❤️

Gårdagens runda.

20140203-214529.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.