GRATTIS MIN ÄLSKADE

Idag fyller min älskade make år, så vi har precis haft lite firande av honom här tillsammans med min farmor och våra föräldrar. Dagen började dock med ett gymbesök, men det var riktigt trögt idag. Dock har jag en gymdate i morgon bitti klockan 7.00 igen, så jag hoppas det känns bättre då. Det blev i alla fall 3 km på CT och lite styrka.

Nu blir det snart lite grillad oxfilé och kryddsmör för min del. Jag spårade dessvärre ut lite igår och frångick mitt GI-nollande suck. Det blev ett halvt glas vin, några jordnötter och hallon. I morse efter gymmet blev det dessutom keso med blåbär, men oj så gott det var!!! Sen gjorde jag ketobollar härom dagen som jag tog ett par av medan de andra mumsade i sig annat fika. Ingen som gillade dem förutom jag dessvärre…  😉

Men det ska bli riktigt gott med lite grillat, sen tror jag nog fasen det blir en promenad till kvällen också om det inte ösregnar.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.