Sommaren är äntligen här

Taxingeoch hela min familj är ledig utom jag. Men nu jobbar jag bara 2,5 dag kvar innan jag ska vara ledig i 35 hela dagar, det ska bli alldeles UNDERBART! Men jag försöker mysa så gott det går de här dagarna också. Vi har ju inget inplanerat och jag jobbar ju inte allt för sent. I kväll har vi varit hos mina föräldrar och doppat ungarna i poolen. Killarna somnade på 2 röda när vi kom hem. Själv så är jag väldigt sen med min matlista men tänkte ge den ett försök i alla fall. 😉

I morrn tänkte vi dra till stranden när jag slutar och äta middag där så frågan är vad vi ska ha med oss för gott. Men jag tror vi har bestämt oss för kycklingspett, kyckling är framtagen, men vad fasen ska vi har för tillbehör? Till barnen blir det gurkstavar, morotsstavar och till oss andra blir det nog lite ost. Men jag måste ju ha något såsigt att doppa i? Kanske ska göra den där chilimajonnäsen vi åt till räkorna i helgen, den har jag dock inte delgivit er än, men den kommer. 😉 Ge mig tips! Vad skulle ni ha tagit med er??? 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *