Varmt och skönt

Det har varit en varm och skön vecka här vilket inneburit att min man byggt altan och släckt bränder. Jag och barnen har hängt hos mor och far i poolen… Semester? Ja men fruktansvärt tråkig… Nästa vecka var det tänkt att åka ner till Malmö för att sedan möta upp mamma och pappa och bror för en trip till Danmark… Nu blir det dessvärre så att jag och barnen får åka ner till Malmö själva så har ni några förslag på vad vi kan hitta på så berätta gärna. 🙂 har jag tur så kommer väl maken i alla fall ner till helgen.

Men innan vi åker blir det skaldjur och vin med goda vänner i morrn. Det är. Precis vad jag behöver!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.