Semester

3,5 vecka har gått på min semester och den har varit allt annat än vad jag tänkt den skulle bli. Tyvärr till det sämre får jag väl säga. Men vad gör det om hundra år? Idag har vi i alla fall varit till Legoland med brorsan och hans familj. Mycket överreklamerat enligt mig i alla fall. Trångt, långt, långa köer och framförallt jättedyrt. Eftersom det är så långa köer till allt hinner man bara med en bråkdel på en dag, men nu har både jag och resten av familjen varit där men det blir troligen inget återbesök. Tillbaka i stugan är vi nu och i morrn är det dags för kalas för mamma som fyller år på fredag men eftersom vi ska åka hem på lördag så kalasar vi i morrn så vi kan sova ut på fredag. Det blir nog bra tror jag. Nu ska jag gå och se vad vi ska äta för gott ikväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.