Då är det dags

5 veckors ledighet är slut och i morrn är det dags att jobba igen. Matlådan är fixad och det blir ungstekt kyckling och currysås. Min älskade man har blivit en hejare på såser. Jag lejde ju över tillverkandet av bearnaisesås till honom, vilket han fixar galant. I fredags fick han piffa till mina rökta räkor med jordens godaste aioli. Så idag tänkte vi köra på bea igen men så kom jag på att han nog kunde fixa en currysås istället och den blev lysande den med så nu är det han som är såskung här hemma. 😉 Vilket innebär att vi dessutom kan minska ner på mejerierna. 😉 Men det kommer att gå åt en hel del smör och olja istället, vilket det iof alltid gör. I morrn kör vi på lax och Hollandaisesås, vad äter ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.