Söndag

Då har den här veckan gått också. Det har varit full upp som vanligt. Idag är det söndag och vi har en hel del på ”att-göra-listan” idag också. Frågan är var man ska börja. Har precis ätit frukost, rökta räkor och aioli. Tyvärr så tog aiolin slut före räkor men maken min har lovat att göra ny inom. 😉

Jag hade faktiskt tänkt försöka hinna med ett träningspass också. Sen ska jag tvätta matchtröjorna till tjejernas premiärträningsmatch då de legat och dammat så länge, passar på idag så jag kan hänga ut dem nu när det är så fint väder. Sen har vi lite planer på att åka och köpa renoveringstapet till vardagsrummet… Sen är det ju den där jäkla matslistan jag skulle behöva få till…

Vad har ni för planer för dagen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.