Söndag 150201

Efter en härlig förmiddag med handboll så var planen på en liten lunch. Det fick bli soppa. Det var jättelänge sedan vi åt det. Lite synd för det är ju faktiskt riktigt gott. Idag gjorde vi en form av löksoppa, och alla barnen åt den. Det är plus. Så den lär vi nog göra fler gånger. Receptet kommer ovan sen. Jag har också gjort matlista inför kommande vecka och Fredrik åkte just iväg för att handla lite. Det är så skönt att vara ikapp. Nu när vi vet vad vi ska äta så behöver vi ju bara Handa vad vi ska till just det och det behöver inte bli en massa annat ifall att för att man inte har en aning om hur det blir. UNDERBART! Planen var att jag skulle ta en promenad också men jag har faktiskt ingen lust. Helgen blir ju så kort när man jobbar lördagar också så idag tänker jag bara göra ingenting. 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *