Förberedelser

Då har jag bestämt mig, jag ska ge mig på en lax- och räktårta men det krävs ju vissa förberedelser. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med bottnen än. Det känns lite fånigt att först göra en limpa som jag sedan ska smula sönder… men vi får se, jag kanske helt enkelt bara gör en liten pajdeg eller kanske helt skippar botten. Vi får se. Jag måste forska lite i det. Men annars så tror jag att jag har fått med mig alla ingredienser hem. Så idag blir det till att fixa och trixa i köket. Jag ska även skriva ner receptet på den libanesiska vitlökskrämen vi åt igår. Perfekt för dig som älskar vitlök. Så fräsch i smaken. Första gången vi provade igår. Perfekt sätt att ta reda på äggvitorna som blir över när du gör majjo eller bea. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.