Vecka 26

Dags för matplanering av vecka 26. Då är det dags för mig att jobba igen och de 3 största barnen är ensamma hemma tills Fredrik kommer hem. Därmed måste jag ju se till så att de har lunch de kan äta, så jag ger mig in i matplaneringen på en gång. Vet att jag måste åka och handla igen snart då jag inte fick med med hälften av det jag skulle igår. Jag har ju haft 2 veckors semester nu och man vänjer sig ganska bra vid att vara hemma. Nu jobbar jag 3 veckor till innan jag är ledig ytterligare 4 veckor. Ska bli riktigt härligt. Jag hoppas att värmen kommer tillbaka tills dess. Fredrik jobbar bara 1 vecka till sen är han ledig 5 veckor. Så 2 veckor får jag pallra mig upp själv på morgonen, jag hatar det, haha. Men jag slipper i alla fall lämna lilleman på dagis, alltid något. Men vi börjar väl då, för mig blir det rester eller dylikt till lunch.

22/6 Måndag
Lunch: Falukorv i ugn, färskpotatis och ärtor
Middag: Kycklingsallad självplock (kycklingfilé, sallad, kyckling, paprika, gurka, ost, bacon, majs, oliver)

Notering:

23/6 Tisdag
Lunch: Kycklingspett, grönsaksstavar och dipp
Middag: Stek, sås och rostade grönsaker

Notering:

24/6 Onsdag
Lunch: Paj, sallad och tzatziki
Middag: Kålpudding

Notering:

25/6 Torsdag
Lunch: Ugnspannkaka
Middag:Kycklingspett, grönsaksstavar och dipp

Notering:

26/6 Fredag
Lunch: Ost och skinksallad med tzatziki
Middag: Skaldjur, grönsaker, aioli.

Notering:

kryddor.urtekram27/6 Lördag
Brunch: Omelett (Skinka, lök, tomat, paprika, oliver)
Middag: Grillat

Notering: Tjejdag, grilla med Sara o Johan

28/6 Söndag
Brunch: Ägg Benedict
Middag: Stekt/grillad kycklingfilé, sallad och bearnaisesås

Notering:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *