Bloggkaos

Eftersom min älskade blogg kraschade här innan jul så ser den inte alls ut som den gjorde från början. Visserligen var det väl dags att uppdatera den den ändå men nu vet jag inte var jag ska börja så ni får stå ut med utseendet ett tag så får vi se vad vi kan hitta på framöver. Alla bilder vet jag inte heller om de går att se men det är som det är och jag får väl vara glad att jag ändå fick behålla så mycket som mjöligt. Dessutom så har jag den här veckan legat hemma i halsfluss, för er som aldrig haft det så kan jag bara säga att det är ett rent helvete. Man kan varken äta, eller prata. Jag har mest sovit faktiskt. Det lilla jag har fått i mig har inte varit bra heller men i morrn räknar jag med att vara på banan igen. Fick penicillin igår och halsen är redan mycket bättre om än inte bra. Men jag repar mig. Ikväll måste jag dock skjutsa in tjejerna på träningen då Fredrik har jouren, tänkte passa på att handla lite samtidigt. Vet inte vad vi ska äta till helgen, har liksom inte orkat fixa någon matplan för veckan, har ni några förslag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.