God Morgon! 

Idag är det grått och trist ute igen. Igår blev det en liten promenad med Charlie i solskenet och en liten visit förbi min gamla farmor. Mer snö har kommit och jag som hade vårlängtan. Ungarna som ska iväg till skolan är avvinkade, diskmaskinen på och Lill-Prins-Bus kollar på tv. Själv ska jag väl fortsätta röja i köket. Det är en hel del att höra. Så mycket saker som jag i te vet var jag ska göra av men det kanske blir bra till slut… 

Vikten går sakta men säkert neråt och insåg i morse att jag faktiskt gått ner 8 kg sedan nyår så det är jag rätt nöjd med. Även om jag själv tycker att jag står still ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.