God Morgon!

Hoppas ni har en riktigt god morgon mina kära! Själv är jag hemma och vabbar igen. Hela barnaskaran var hemma förra veckan. De tre äldsta hade någon form av influensa tror jag och har legat däckade. När de precis piggat på sig så däckade lilleman… Maken min hade feber i helgen men jag har klarat mig hittills och det tänkte jag fortsätta med! 

Nu sitter vi i soffan och äter frukost. Charlie fick en äggmacka och jag äggmos med purjolök och en Guldmjölk. Har precis slängt i en maskin tvätt och hoppas på att man kanske kan hänga den ute i det härliga vädret. Jag ska försöka komma ut på en promenad också har jag tänkt. 

Sen har jag ju inte gjort matplaneringen klart. Det har varit lite du ich så med det men jag ska försöka få ihop en ändå. Igår blev det en underbart god middag som är klar på en kvart. Recept kommer ovan. 😉 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.