Senap

Jag är ingen storätare av senap men i land kan jag sakna det till vissa maträtter. Vanligtvis så innehåller den ju stora mängder socker vilket gör att jag skippar den. Men av en händelse så snubblade jag över den här burken från Renée Voltaire. Dyr men supergod! Riktigt stark och en härlig smak som får hela munnen att nästan explodera av lycka. Dessutom så innehåller den bara 8 g socker som är betydligt mindre än andra senaper. Den tillåter jag mig ibland vid speciella tillfällen, som exempelvis i morse till frukost. Några skivor skinka, lite senap och så ost. In i mikron 30-60 sekunder så har du en härlig frukostpizza.

One thought on “Senap”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.