Min gröna hälsosmoothie

Till denna behöver du: 

  • En halv näve babyspenat
  • En halv näve ruccolasallad 
  • En liten avokado
  • En bit ingefära
  • En halv selleristjälk
  • 1 msk MCT-olja
  • 1 tsk sesamolja
  • 1 tsk gurkmejapasta
  • 1 tsk av kryddorna jag har i guldmjölken (cayennepeppar, svartpeppar, kanel, ingefära, kardemumma) 
  • Ett par dl vatten ( Jag fyllde sen på med lite is så den skulle hålla sig kall fram till lunch 😉) 

Sen kan du ju givetvis blanda i vad du själv tycker. Något sött hade ju varit gott till men som sagt vill man skippa det så blir ju smaken inte lika söt och god. Men den var helt drickbar, enligt mig i alla fall. Smakade nog mest avokado. Kan tänka mig att ibland variera med lite kokosmjölk å.  

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.