Planering, handboll m.m.

Planeringen för vecka 21 sket sig rejält, vecka 22 likaså då Barcelona väntar ett par dagar men vecka 22 tänkte jag försöka få till en för. Vi får väl se hur det går. Annars har det varit fullt upp här. Trots att jag är föräldraledig så har det inte varit en lugn stund. Helgen har tillbringats i Hallsberg och Örebro då tjejerna varit iväg och spelat handboll i Järnvägen Cup. Det var så kul att se dem spela,  se hur de har växt under det här året som gått. De var grymma igår och vann sin grupp. Idag väntade A-slutspel i hällregn och då var det svårt att få bollen i mål. Vi tar nya tag till hösten. Nu väntar ett bad och sedan sängen. I morrn är det städning och matshopping inför min makes 40-årskalas på tisdag.

God Natt Värden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.