Mer regn

Regnrusket fortsätter. Regnet öser ner och det är rätt så mysigt att vara inne. Mer regn än på länge de senaste dagarna. Synd att jag egentligen har så mycket jag borde göra. Det är allt annat än mysigt i vårt hus just nu. Sommarlovslediga barn och tonåringar går inte riktigt ihop med heltidsarbetande föräldrar 😉 Men det brukar ordna upp sig så småningom. Maken är till tippen med skräp, ungarna är hos kompisar, de små hos mormor och leker med kusinen. Skälv har jag precis ätit en härlig brunch bestående av stekt ägg, bräckt skinka, champinjoner och senapsmajonnäs. Det gör sig inte riktigt på bild 😄

Nu återstår det att vika tvätt och handla. Sen blir det nig mest mys resten av dagen. Vad har ni för planer??? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.