Mitt i sommaren

Vi börjar närma oss mitten av sommaren, då känns det bra att jag precis bokat hotell i vinter inför kommande handbollscup. 🙂 Annars så är det sig likt här, dagarna går, man jobbar, äter och sover, sen är hinner man inte med så mycket mer. Ungarna är uppe på tok för länge och ungdomarna har svårt att förstå att vi inte har sommarlov. Men snart så. Nu jobbar jag bara 2,5 vecka till sen har jag semester också. Jag hoppas att vi får ett riktigt härligt väder då. Det är det väl iof nu också men man vet ju aldrig vad som kan hända på den fronten.

Nu ska i alla fall jag gå och göra mig i ordning och krypa ner i sängen och invänta min dotter som inte behagat komma hem än…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.