Äntligen Semester!

Japp, nu har jag äntligen semester! Så underbart. Det har jag firat med en härlig brunch med min underbara familj. Alla utom stora F som drog in till stan. Sprang ner en sväng på stan på väg hem från jobbet och khttp://www.zeta.nu/produkter/oliver/snack-oliveröpte lite rökta räkor, ostar och oliver. Rostade hasselnötter, vattenmelon och banan.

Förra veckan upptäckte jag en sanslöst god kombination när det gäller småplock. Kan ni gissa vad? Jo, nämligen rostade hasselnötter och gröna oliver. Supergott! Prova! Jag älskar de här nya snackoliverna som kommit från Zeta.  Paprika är min favorit just nu men alla är goda. De är dessutom perfekta att ta med sig om man ska någonstans. Det enda negativa jag kan komma på just nu är att de inte går att återförsluta. Visserligen inget stort problem då de oftast inte blir några kvar 😉

Nu ska jag duka av bordet och spela spel med mina barn. Ikväll bär det av till Mary’s Café för att äta gott och lyssna på Tomas Andersson Wii. Ha en riktigt trevlig helg, för det ska jag ha!

Köss! ❤️


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.