TGIF

TGIF! Den här veckan har varit slitsam men den har gått snabbt! Första jobbveckan efter semestern och det blev höst på en gång. Skolstart för 4 barn och allt vad det innebär. Jag har ingen aning om hur många papper jag har fyllt senaste veckan 😄 Tycker det vore så mycket smidigare att ha allt sånt på webben. Tycker inte ni? Eller ni kanske redan har det så men vi på landet ligger lite efter i så fall.  Det är ju så mycket smidigare, då är det ju bara att gå in och ändra sina uppgifter så fort de ändras. Även ett föräldramöte är avklarat och på måndag har vi terminens första utvecklingssamtal så det är väl bara att hålla ångan uppe antar jag. 

Först ska jag dock in iväg och köpa skåplås m.m. först. Sen blir den bara mys och vila fram hill matchen ikväll… Heja Sverige 🇸🇪

 I morgon kör vi Linköping och Lasse. 

Trevlig helg på er❣

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.