En Helg Med Winnerbäck

Söndag hos Svensson har inneburit tjafs, tjafs och tjafs men avslutas nu med att lugnet äntligen har lagt sig… 

Jag ska till att förbereda inför morgondagen. Måste fixa matlista för veckan också men den kommer nog kanske bli lite sen den här veckan också. Maten har gått bra i helgen. Tycker det är svårt när man är ute på vift men det har inte varit några problem. 

Igår var vi till Leos lekland och mötte upp Marielle och Cornelia. Kul att träffas igen. Sen åt vi mat tillsammans med dem på Ikea. Sen blev det lite stressigt med att köpa kvällsmys till barnen som skulle ha hotellehäng med jag ich F skulle iväg på Lasses avslutningskonsert. Men det blev bra med det med även om det tog en stund innan vi hittade en parkering. 

Äntligen gick vi en helg med Winnerbäck igen. Konserten var lika underbar som alltid. Många timmar på fötterna och en härlig promenad fram och tillbaka till Linköping Arena. 
Sov gott i natt och njöt av en härlig hotellfrukost innan det bar av hemåt. Nu är jag helt slut och ska bara fixa matlådan inför morgondagen sen blir det sängen. 

God Natt 🌙

”Som ett obehagligt allvar drar sig hösten in i stan. Nu faller löv, det blåser på, det börjar om. Vad ska man göra enda fram till maj? Du kan väl ringa mig ibland? Jag pratar gärna sönder alla torra gråa nätter. Kom så ruttnar vi ihop på alla veta bättre-typer som ska säga hur man gör. Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp, drömmen och vindarna hjälps åt. Är det jobbigt att tiden går och man blir äldre eller är det kul att vara med? Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej. Livet är en dans på rosor men det är en dans med svåra steg. Det är lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot. Det är varning för ras så gå så försiktigt du kan. Bakom varje hög finns guld för den som letar när det tydliga mist sin form. Alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel. Det finns inga mål men det finns sätt att ta sig dit. Som du kanske redan vet, jag är oslagbar. Jag älskar mitt meningslösa liv. Hur är ditt liv?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.